Maakt maatschappelijke waarde beter zichtbaar

Training Zeg eens Nee!


Je baan vergt veel energie en tijd, dat vind je heel normaal. Maar jij werkt wel heel vaak over, neemt werk mee naar huis en in de weekends spendeer je hele ochtenden aan het checken van de e-mailberichten. Je weet ook in je hart wel waar dat aan ligt. Immers: jij zegt zelden ‘nee’ op een vraag van je collega’s of leidinggevende. Dat kan toch ook niet zomaar, nee zeggen? Of toch?

Herken je jezelf in deze vragen?

  • Weet je dat je vaker “nee” zou moeten zeggen maar zeg je te vaak toch “ja”?
  • Vind je dat je werk nooit goed genoeg is en al zeker niet klaar?
  • Sta je altijd klaar om een ander te helpen, ook als die het beter had kunnen aanleveren of op een ander moment had kunnen vragen?
  • Voel je je schuldig of bezorgd als je werkverzoeken afwijst?

Training Zeg eens “Nee”
In deze training leer je hoe je professioneel ‘nee’ kunt zeggen tegen vragen die jou te veel stress of zorgen opleveren. Je leert vragen om te buigen naar acceptabele alternatieven zonder anderen voor het hoofd te stoten of te omzeilen. Op een nette, professionele en acceptabele manier ‘nee’ zeggen, vergt oefening. Die oefening biedt deze training je aan.


Wat levert deze training jou op?

  • Je organiseert minder stress vooraf, tijdens en na je werk
  • Je leert je meer bewust te worden van wat te veel werk op jouw bordje is
  • Je leert in overleg te gaan over stressvolle werkverzoeken zonder oncollegiaal of onaardig te zijn
  • Je leert succesvol ‘nee’ te zeggen als dat echt moet, en er ook niet “Ja maar” van te maken

Trainen = rendement + plezier
Deze training is ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals en managers. Jouw vragen en behoeften staan centraal. De training leert je niet alleen vaardigheden maar geeft ook achtergronden en theorie mee.
Trainer en trainingsacteur gaan altijd respectvol met je om. Plezier in de training staat centraal, want dat is een voorwaarde voor een effectief leerproces. Optimaal rendement voor jou is het doel.


Opzet
Deze training wordt uitgevoerd door Ronald Jas (Twiga Communicatie) en Wouter Christiaens (Bureau Christiaens Advies & Coaching). De opzet varieert van een eendaagse workshop tot tweedaagse cursus of als individueel coachingstraject. Dat hangt af van je wensen en mogelijkheden.


Interesse?
Bel naar 06 – 49670132 of neem contact op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.