Maakt maatschappelijke waarde beter zichtbaar

Training Overtuigender presenteren in minder tijd

 

Ook zo’n hekel aan ellenlange Powerpoints met bergen aan tekstbullits en onleesbare grafieken en tabellen? Hoe kun je dezelfde boodschap overbrengen maar dan overtuigender, duidelijker en leuker? En op een manier die je zelf leuk vindt? Dat leer je in de training ‘Overtuigender presenteren in minder tijd’.

Herken je jezelf in deze vragen en overwegingen?

  • Ik heb wel een uur de tijd nodig voor mijn presentatie maar de congresorganisatie geeft me maar 20 minuten
  • Ik moet mijn project uitleggen aan leken, maar ik ben bang dat ze er niks van opsteken
  • De communicatiemedewerker heeft mijn rapport omgezet in een Powerpoint, maar het leeft allemaal niet echt, het is geen verhaal
  • Ik heb echt een probleem om voor een volle zaal te gaan staan, doodeng en niet leuk!

Beter presenteren in minder tijd
Een presentatie geven is veel meer dan een Powerpoint mondeling doorpraten. Je kunt je presentatie beter en korter maken door werkelijk naar je publiek te ‘luisteren’ en hen te overtuigen. Contact maken met je publiek, hen echt interesseren en motiveren is een hele kunst. En die begint bij jou: wat wil je zeggen, wat wil je bereiken, hoe wil je dat doen en in hoeveel tijd.

Wat levert deze training jou op?

  • Je leert je presentatie optimaal voor te bereiden en uit te voeren
  • Je leert je presentatie optimaal te verstevigen met je stem, lichaam en persoonlijkheid
  • Je leert je publiek te lezen, hen te bereiken en hen mee te nemen in je eigen verhaal
  • Je leert te presenteren met gebruik van sociale media en andere hulpmiddelen

Trainen = rendement + plezier
Deze training is ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals en managers. Jouw vragen en behoeften staan centraal. De training leert je niet alleen vaardigheden maar geeft ook achtergronden en theorie mee.Trainer en trainingsacteur gaan altijd respectvol met je om. Plezier in de training staat centraal, want dat is een voorwaarde voor een effectief leerproces. Optimaal rendement voor jou is het doel.

Opzet
Deze training wordt uitgevoerd door Ronald Jas (Twiga Communicatie) en Wouter Christiaens (Bureau Christiaens Advies & Coaching). De opzet varieert van een eendaagse workshop tot tweedaagse cursus of als individueel coachingstraject. Dat hangt af van je wensen en mogelijkheden.

Interesse?
Bel naar 06 – 49670132 of neem contact op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.