Maakt maatschappelijke waarde beter zichtbaar

Training De O van netwerken


Netwerken is helemaal IN, dat hoor je toch overal? Moet jij daar nu ook aan meedoen en hoe ga je er dan mee om? De training De O van netwerken helpt je bij deze vragen. Je leert je netwerk te kiezen, hoe je je netwerk Opbouwt, Onderhoudt en hoe je uit je netwerk Oogst. Deze drie O’s van netwerken zijn een belangrijke sleutel om te kunnen netwerken op een manier die bij jou past.

Herken je jezelf in deze overwegingen?

  • Ik denk dat netwerken wel belangrijk is maar ik weet niet hoe dat goed aan te pakken
  • Ik vind het bijwonen van netwerkbijeenkomsten vervelend en soms zelfs eng
  • Ik heb moeite met het beginnen of voeren van een netwerkgesprek
  • Ik weet niet goed te bepalen wat netwerken eigenlijk voor mij oplevert

Training de O van netwerken
De training De O van netwerken leert je je netwerk op te bouwen, te onderhouden en ervan te oogsten. Eerst krijg je tips om te bepalen of en hoe je zou willen netwerken en waar je begint. Ook oefen je in het voeren van netwerkgesprekken: Hoe je die open en persoonlijk houdt en toch met positief resultaat naar huis gaat, leer je in de training De O van netwerken.

Wat levert deze training jou op?

  • Je leert om op jouw manier een netwerk op te bouwen, te onderhouden en ervan te oogsten
  • Je leert verschillende doelen te stellen bij het netwerken
  • Je leert om makkelijker een netwerkgesprek aan te gaan
  • Je leert om integer en oprecht te netwerken zonder meteen te veranderen in een gladde verkoper

Trainen = rendement + plezier
Deze training is ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals en managers. Jouw vragen en behoeften staan centraal. De training leert je niet alleen vaardigheden maar geeft ook achtergronden en theorie mee. Trainer en trainingsacteur gaan altijd respectvol met je om. Plezier in de training staat centraal, want dat is een voorwaarde voor een effectief leerproces. Optimaal rendement voor jou is het doel.

Opzet
Deze training wordt uitgevoerd door Ronald Jas (Twiga Communicatie) en Wouter Christiaens (Bureau Christiaens Advies & Coaching). De opzet varieert van een eendaagse workshop tot tweedaagse cursus of als individueel coachingstraject. Dat hangt af van je wensen en mogelijkheden.


Interesse?
Bel naar 06 – 49670132 of neem contact op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.