Maakt maatschappelijke waarde beter zichtbaar

Training Jij hebt hier de leiding


Leiding geven aan hoogopgeleide professionals vergt veel kennis, vaardigheden, intelligentie en energie. Concrete resultaten en grotere output worden steeds belangrijker en vanzelfsprekende financiering bestaat niet meer. Hoger opgeleide professionals zijn vaak zelfstandig en intelligent, maar moeten ook kwaliteit leveren. Hen aansturen vergt een specifieke leiderschapsstijl waarin jij ook als leidinggevende een specifieke rol hebt.

Herken je jezelf in deze vragen?

  • Vind je het moeilijk om jouw medewerkers te motiveren of achter hun problemen te komen?
  • Hoe geef je leiding in een veranderlijke omgeving of onduidelijke context?
  • Werk je veel over omdat jouw collega’s de input of resultaten dat jij nodig hebt, niet leveren?
  • Ken je de zorgen, problemen en kwaliteiten van jouw collega’s?

Jij hebt hier de leiding!
De training Jij hebt hier de leiding! gaat over de uitdagingen en valkuilen van leiderschap. Je leert je eigen rol te bepalen en je leert het beste te halen uit je medewerkers. Daarnaast leer je manieren om de balans te bereiken tussen zakelijkheid en persoonlijkheid en tussen prestatiefocus en werksfeer. Of je nu lang of kort leiding geeft, je steekt er altijd wat van op.

Wat levert deze training jou op?

  • Je leert verschillende leiderschapsstijlen kennen en die per situatie in te zetten
  • Je leert wat nodig is om de verhouding met je medewerkers in balans te brengen
  • Je leert concrete en heldere feedback te geven die niet leidt tot boosheid of onbegrip
  • Je leert conflicten beter te ontdekken, te hanteren en constructief op te lossen

Trainen = rendement + plezier
Deze training is ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals en managers. Jouw vragen en behoeften staan centraal. De training leert je niet alleen vaardigheden maar geeft ook achtergronden en theorie mee. Trainer en trainingsacteur gaan altijd respectvol met je om. Plezier in de training staat centraal, want dat is een voorwaarde voor een effectief leerproces. Optimaal rendement voor jou is het doel.


Opzet
Deze training wordt uitgevoerd door Ronald Jas (Twiga Communicatie) en Wouter Christiaens (Bureau Christiaens Advies & Coaching). De opzet varieert van een eendaagse workshop tot tweedaagse cursus of als individueel coachingstraject. Dat hangt af van je wensen en mogelijkheden.


Interesse?
Bel naar 06 – 49670132 of neem contact op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.