Maakt maatschappelijke waarde beter zichtbaar

Training Feedback geven, vragen en ontvangen


Communicatie op de werkvloer is soms lastig. Hoe maak je afspraken, hoe spreek je elkaar aan op werkwijze en resultaat? Leer in deze training hoe je feedback formuleert zonder boosheid of frustratie te veroorzaken en hoe je reageert op feedback van je collega’s.

Herken jij de volgende vragen:

  • Wat doe jij als een collega regelmatig te laat komt? Spreek je hem of haar daarop aan of niet? En wat is daarvan het gevolg?
  • Wat doe je als een collega vaak diens afspraken niet nakomt? Spreek je hem of haar direct aan, stuur je een boze e-mail of praat je erover met collega’s? En helpt dat?
  • Hoe reageer jij als een collega vaag reageert jouw voorstellen of die meteen afwijst?
  • Durf je aan een collega te vragen wat ze van jouw plan vindt? Of vind je het vervelend om kritiek te krijgen van collega’s?

De kunst van feedback
Feedback geven, krijgen en vragen is een hele kunst. Dat merk je als je zelf verkeerde feedback geeft of als je feedback krijgt waar je van wakker ligt. Feedback geven, vragen en krijgen leer je door het veel te doen. Maar ook door je bewust te worden van wat feedback is en te leren hoe jij ermee om kunt gaan.


Wat levert deze training jou op?

  • Je de basisvoorwaarden en richtlijnen voor feedback kennen en oefent daarmee
  • Je leert feedback te formuleren zonder dat de ander boos wordt of in de verdediging schiet
  • Je leert professioneel om te gaan met negatieve en positieve feedback
  • Je leert feedback te vragen zonder bang te zijn om kritiek te krijgen

Trainen = rendement + plezier
Deze training is ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals en managers. Jouw vragen en behoeften staan centraal. De training leert je niet alleen vaardigheden maar geeft ook achtergronden en theorie mee. Trainer en trainingsacteur gaan altijd respectvol met je om. Plezier in de training staat centraal, want dat is een voorwaarde voor een effectief leerproces. Optimaal rendement voor jou is het doel.


Opzet
Deze training wordt uitgevoerd door Ronald Jas (Twiga Communicatie) en Wouter Christiaens (Bureau Christiaens Advies & Coaching). De opzet varieert van een eendaagse workshop tot tweedaagse cursus of als individueel coachingstraject. Dat hangt af van je wensen en mogelijkheden.

Interesse?
Bel naar 06 – 49670132 of neem contact op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.