Maakt maatschappelijke waarde beter zichtbaar

Training Charisma is niet helemaal mijn ding


Tegenwoordig zegt een CV of een academische titel niet meer zo veel als vroeger. Jouw persoonlijke prestaties zijn immers niet altijd zichtbaar: je werkt vaak samen in een groep, je hebt abstracte en complexe taken en je resultaten verwijzen ook niet altijd alleen naar jou. Toch moet je jezelf ook vaak ergens goed presenteren. Hoe controleer je de juiste en positieve beeldvorming over jezelf tijdens sollicitatiegesprekken, werkoverleggen en commissiegesprekken?


Herken je jezelf in deze overwegingen of twijfels?

  • Mijn naaste collega’s weten goed wat ik doe, maar ik dat minder goed uitleggen aan anderen. Wat kan ik daaraan doen?
  • Ik moet mezelf tijdens een vakoverleg of congres kort introduceren en dan loop ik vast. Hoe vertel ik voldoende maar niet te veel?
  • Ik heb een hekel aan presentaties geven of praten over mijn werk. Het gaat toch niet om mij? Ik ben Obama niet!

Training ´Charisma is niet helemaal mijn ding´
Deze training helpt je professioneel en betrouwbaar over te komen bij collega’s en de buitenwereld. Het is soms immers nodig dat je jezelf en je werkzaamheden kort en goed kunt presenteren. Je leert in deze training hoe je op professionele en bondige manier duidelijk kunt maken wie je bent, wat je doet en wat dat voor waarde heeft.

Wat levert deze training jou op?

  • Je leert een sticky story te maken waarmee je jezelf en jouw werk kort, bondig en prikkelend kunt introduceren
  • Je leert je persoonlijkheid en je uitstraling effectief in te zetten in zakelijke gesprekken of presentaties
  • Je leert je persoonlijke en professionele karakteristieken bewust te gebruiken tijdens zelfpresentaties

Trainen = rendement + plezier
Deze training is ontwikkeld voor hoogopgeleide professionals en managers. Jouw vragen en behoeften staan centraal. De training leert je niet alleen vaardigheden maar geeft ook achtergronden en theorie mee. Trainer en trainingsacteur gaan altijd respectvol met je om. Plezier in de training staat centraal, want dat is een voorwaarde voor een effectief leerproces. Optimaal rendement voor jou is het doel.


Opzet
Deze training wordt uitgevoerd door Ronald Jas (Twiga Communicatie) en Wouter Christiaens (Bureau Christiaens Advies & Coaching). De opzet varieert van een eendaagse workshop tot tweedaagse cursus of als individueel coachingstraject. Dat hangt af van je wensen en mogelijkheden.


Interesse?
Bel naar 06 – 49670132 of neem contact op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.