Maakt maatschappelijke waarde beter zichtbaar

Mijn profiel

 
Wat betekent Twiga?

‘Twiga’ is het Swahili-woord voor giraffe. In Tanzania en Kenia viel dit bijzondere dier mij op door zijn lengte, waardoor hij snel zijn omgeving overziet en hoog liggende voedselbronnen kan bereiken. De giraffe leeft in symbiose met zijn omgeving: hij bedreigt andere soorten niet, heeft geen natuurlijke vijanden en leeft in hechte groepen. Nieuwsgierig maar altijd op een afstand die voor iedereen voldoende bewegingsvrijheid toelaat en met ruimte voor overdenking en rust.

Wat kan ik voor u betekenen?

in 2007 besloot ik mijn ervaringen als communicatieadviseur, projectleider en communicatiemanager voortaan in te zetten voor de markt met mijn freelance bedrijf Twiga Communicatie. Sinds die tijd heb ik vooral veel maatschappelijke organisaties in zorg, kennisveld en onderwijs geadviseerd en ondersteund Ik ben daarnaast CRKBO-gecertificeerd trainer. Ik bied mijn trainingen in company aan en coach ook individuele deelnemers.

Wat hebt u als klant aan mijn werkwijze?

Helderheid, creativiteit en concrete resultaten zijn mijn doelen. Ik hecht aan een gedegen startanalyse en duidelijke doelstellingen. Ik streef naar een open klantrelatie waarin u mijn meerwaarde ervaart. Integriteit en een respectvolle omgang bied ik en verwacht ik. Klanten ervaren mij als betrouwbaar, inventief, plezierig in de omgang en inspirerend.

Maatschappelijk belang

Ik werk graag voor organisaties met een maatschappelijke opdracht op het snijvlak van wetenschap, innovatie en samenleving. Het overbrengen van complexe kennis en processen naar verschillende doelgroepen, het steviger verbinden van maatschappelijke organisaties met hun klanten, het uitleggen van complexe relaties of resultaten, met als doel de wereld net iets beter te laten draaien. Ik ren altijd die extra kilometer voor organisaties die streven naar een duurzame en beter toegankelijke wereld voor iedereen. Voor mij maakt het niet uit of de klant daarvoor een commerciële of ideële basis heeft. Er zijn immers meer wegen die naar Rome leiden.

Meer weten?

Mijn werkervaring staat samengevat in mijn CV. U kunt mij bereiken op 0649670132 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..